Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.  

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli et kuitenkaan löydä vastausta kysymykseesi, jätä meille yhteydenottopyyntö, niin olemme sinuun pian yhteydessä! Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse.

Helpoin tapa tehdä varaus on laittaa meille yhteydenottopyyntö tai soittaa asiakaspalveluumme. Voit halutessasi ennen yhteydenottoa tarkistaa varauskalenteristamme, onko studio vapaana suunnittelemanasi ajankohtana, jos tarvitset studiotiloja toteutukseesi.

Studion varauksen voi peruuttaa maksutta 30 vrk ennen varausta. 14-29 vrk tehdyistä peruutuksista pidätämme 300 euron varausmaksun. Varauksen voi myös maksutta siirtää kerran toiseen ajankohtaan tarvittaessa.

Riippuu minkälaista (etä)tilaisuutta tai nauhoitusta olet järjestämässä. Valintaa helpottaaksemme pidämme ns. teknisen aloituspalaverin, jossa avaamme vaihtoehtoja. Mikäli tarvitset vain toista studion lähetyshuonetta, on varausvuokra hieman alhaisempi. Molempia huoneita käytettäessä voit kuitenkin pitää erilaisia osuuksia helpommin ja siirtymät osuuksien välillä usein nopeutuvat, esimerkiksi webinaarihuoneesta voi pitää ns. aloituspuheenvuoron, josta lähetys siirtyy heti podcast-huoneessa pidettävään paneeliin. Varatessasi koko studion varmistat, ettei studiolla ole muita asiakkaitamme yhtäaikaisesti aulatiloissa.

Tämä riippuu paljon tilaisuutesi luonteesta, ja autamme mieluusti tätä pohtiessasi! Isoimmissa suorissa etätapahtumissa suosittelemme varaamaan tilan noin tuntia ennen lähetyksen alkua, pienemmissä webinaareissa riittää yleensä itse webinaarin lähetysaika (sillä pidämme aina 0,5h välin varausten välillä). Videotallenteiden ja podcastien teossa voi ottaa myös uusintaottoja, joten silloin kannattaa varata riittävästi aikaa.

Kyllä! Aina ei ole mahdollista saada kaikkia yhtäaikaa studiolle ja usein se ei ole edes tarpeenkaan, sillä etäpuheenvuorot ovat mahdollisia. Testaamme etäpuhujien yhteydet aina etukäteen ennen tilaisuutta. Myös nauhoituksissa voi joskus olla järkevää tehdä tallenne etänä, tämäkin on mahdollista.

Mikäli tarpeesi on toistuva, saat vuosiasiakkaana merkittävästi edullisemmat hinnat studion käyttöön mitä yksittäisten vuokrauksien kohdalla.

Voit tutustua hinnoitteluumme täällä: Hinnasto

Mitä olet suunnitellut?

Etkö tiedä, mistä aloittaa? Tässä muutamia kysymyksiä pohdintasi tueksi. Voit jättää meille sivun alaosasta yhteydenottopyynnön ja kertoa viestiosiossa, minkä tyyppisestä toteutuksesta on kyse, niin autamme pohdinnassa.

Ääni vai kuva?

Mikä sopii tarpeeseesi parhaiten, äänimuotoinen vai videomuotoinen aineisto?

Suora vai nauhoitettu?

Haluatko tavoittaa yleisösi reaaliajassa vai tehdä video- tai äänituotantoa, joka editoidaan ennen julkaisemista?

Itsenäinen toteutus?

Onko kyseessä yksittäinen toteutus vai onko toteutus osa isompaa tapahtuma- tai julkaisukokonaisuutta?

Ketä on yleisössä?

Kuka on yleisösi ja miten tavoitat heidät parhaiten?

Interaktiivisuus

Onko tärkeää, että yleisösi voi esittää sinulle kysymyksiä ja vaikuttaa näin lähetyksen sisältöön?

Onko av-tuotanto tuttua?

Oletko aikaisemmin tehnyt tai suunnitellut vastaavia toteutuksia? Kaipaatko apua konseptin suunnitteluun ja toteutukseen?

Jätä yhteydenottopyyntö