Palvelut

Halutessasi voit vuokrata vain studion käyttöösi tarvitsemaksesi ajaksi. Tarvittaessa saat kuitenkin kaikki tarpeelliset tuotantopalvelut suunnittelusta editointiin. Lisäpalveluina tarjoamme myös muut mahdollisesti tarvitsemasi palvelut hostingista editointiin.

Mikä on blue screen 404?

Blue Screen 404 on täysvarusteltu vuokrastudio erilaisten video- ja äänitallenteiden ja lähetysten tuottamiseen. Meiltä saat kaiken tarvittavan ammattitaidon minkä tahansa tallenteen, livelähetyksen (stream) tai hybriditapahtuman lähestyssisällön tuottamiseen. 

Studio ja tilat

Tuotantopalvelut

Lisäpalvelut

Esimerkkejä tuottamistamme lähetyksistä ja tallenteista

Tutustu tekemiimme lähetyksiin ja tallenteisiin tästä.

studiotilat

studio 1: webinaarihuone

Useimmiten keynote -tyyppiset puheenvuorot pidetään tässä huoneessa hyödyntäen huoneessa olevaa digiseinää. Esitykset näytetään digiseinältä.

studio 2: podcast-huone

Tässä huoneessa saat helposti aikaan mielenkiintoisen keskustelun istuttamalla puhujat pöydän äärelle. Kamerat unohtuvat hetkessä, jolloin keskustelijat pääsevät herkästi mielenkiintoisiin keskusteluihin.

ammattilainen avuksi verkkosisällön suunnitteluun

Webinaarit, livestriimit ja podcastit ovat erinomaisia keinoja tavoittaa kohdeyleisöäsi verkossa. Niiden suunnittelu ja toteutus voi kuitenkin olla haastavaa.

Lue lisää siitä, miksi sinun kannattaa ottaa ammattilainen avuksi suunnitteluun ja toteutukseen.

Meistä sanottua

Ulla Tirronen

Kiinnostuitko? Varaa kalenteristani palveluidemme etäesittely (15 min).